Senin, 01 November 2010

Taoetan Dokoementasi Bandoeng Tempo Doeloe

Di bawah ini adalah gambaran Bandung pada masa lalunya...






video







video

video 


1 komentar:

  1. Duuuhh, Bandung...!, ayeuna mah meni beda jeung baheula Andika teh Bandung...?, baheula mah Andika teh meni endah kabina-bina, tapi ayeuna...?, ni asa hayang ceurik ngabandungan jeung merhatikeuna...!.

    BalasHapus